Kommande produkter

tecknad av Ray Husac

Agatha Christies: Och så var de bara en

10 främlingar blir bjudna till en herrgård på en isolerad ö utanför Englands sydkust. Gårdens okände ägare dyker själv aldrig upp, men låter snart sina gäster förstå att var och en kommer att bestraffas. Moraliskt är de alla skyldiga till mord som de aldrig har stått till svars för. Snart står det klart att all kontakt med omvärlden är bruten, och när den första döda kroppen hittats inleds en mardrömslik kamp på liv och död.

Utgivningsdatum för Nattfrost förlags serieadaption på ”Och så var det bara en” är beräknad till vinterhalvåret 2019/2020.

Utdrag ur boken. Tecknad av Ray Husac

Sagan om Isfolket – Graphic novels bok 7

Den sjunde delen i Sagan om Isfolket – Graphic novels (under arbetsnamnet Hugsot ) baseras på Margit Sandemos bok 9 ”Den ensamme”. Mikael Lind av Isfolket var en ensam och djupt olycklig man. I hela sitt liv hade han varit tvungen att lyda andra. När han så blev tvingad att gifta sig med den katolska och mycket dygdiga Anette och därefter utsänd i ett krig han hatade, kände han sig som vid avgrundens rand. Och mötet med den mystiska svartklädda kvinnan i ett främmande land blev själva nådestöten.

Utgivningsdatum för Sagan om Isfolket – Graphic novels bok 7 är beräknad till Maj/Juni 2019.